„Dobry hotel tym się chlubi, że gotuje, co gość lubi”

kuchnia2Tajemnicą wyśmienitej kuchni Hotelu Mała Bawaria są preferowane przez nas najlepszej jakości produkty – domowe i wiejskie wyroby, własne wypieki i przetwory. Szczególnie zniewalająco działają na zmysły naszych gości własnego wypieku drożdżowe bułeczki z różnorodnymi nadzieniami.
Śniadania serwujemy w formie bogatego i różnorodnego bufetu
Obiadokolacje „jak u babci” I danie, II danie, obowiązkowy deser i domowy kompot.

Wierzymy, że urozmaicone menu i miła obsługa zadowolą każdego smakosza. Nasi stali goście już docenili naszą kuchnię, bo kto raz spróbuje jej specjałów zostaje naszym częstym gościem.

Zatem zapraszamy do:

Restauracja Mała Bawaria

DSC_2986Zapraszamy Państwa do dwupoziomowej restauracji „Mała Bawaria” (124 miejsca), której przytulny, ciepły wystrój podkreśla narożny kominek.

Sala bankietowa

Wyśmienita kuchnia Hotelu Mała Bawaria sprawia, że wielu naszych gości zleca nam organizację imprez towarzyszących:
– bankietów
– uroczystych kolacji
– kolacji klubowych połączonych z Turniejem w Bowlingu
– oraz przyjęć okolicznościowych typu przyjęcia weselne, jubileuszowe, komunijne.

Drink Bar

DSC_3039Drink Bar w klubie nocnym oferuje pełną gamę napojów i drinków z różnych stron świata.

Całoroczna Chata Grillowa „Zagłoba”

Obok hotelu znajduje się całoroczna, drewniana Chata Grillowa „Zagłoba” słynąca z niezwykłego klimatu, w której organizowane są biesiady z pieczonym na wielkim ruszcie firmowym prosiakiem. Kto raz skosztuje podsmażanych pierogów, staropolskiego bigosu, śląskiego żurku, wiejskiego chleba i „smarodwidła” doceni walory naszej oferty biesiadnej.